Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Διακοπές Ρεύματος στον Δεντροπόταμο.Κάλεσμα σε μαζική διαμαρτυρία στην ΔΕΗ


ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

          Δεν έχει μείνει τσίπα πια στην κυβέρνηση, την τρόικα, αλλά και στους εντολοδόχους τους της διοίκησης της ΔΕΗ.
            Με την παρουσία της αστυνομίας και με ιδιωτικά συνεργεία προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα σε εκατοντάδες οικογένειες στο Δενδροπόταμο, γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ρεύμα και τα χαράτσια που επιβάλλουν.
            Δεν τους ενδιαφέρει, γιατί τόσοι πολλοί σε μια συνοικία δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα. Δε νοιάζονται για το ότι η ανεργία είναι κυριολεκτικά μέσα σε κάθε σπίτι. Αδιαφορούν για το πώς θα βγάλουν το χειμώνα εκατοντάδες μικρά παιδιά, αλλά και ανήμποροι ηλικιωμένοι.
            Η βαρβαρότητα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ είναι πρωτοφανής. Κινητοποιούν δεκάδες αστυνομικούς, για να κόψουν το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες Ρομά, δείχνοντας το σκληρό και ταξικό πρόσωπο αυτής της πολιτικής, αυτού του κράτους.
            Την ίδια ώρα οι εκατομμυριούχοι μπορούν και βγάζουν αμύθητα κέρδη από το μόχθο των εργαζομένων, φοροδιαφεύγουν ή απαλλάσσονται με «νόμιμες» διαδικασίες. Ζουν σε απίστευτη χλιδή και συνεχίζουν να θησαυρίζουν ανενόχλητοι. Είναι αυτοί που κατέχουν μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, οι τραπεζίτες. Τους βλέπουμε και στις γειτονιές μας, που στέλνουν διαφόρων ειδών χορηγίες και ελεημοσύνες...

Εμείς, η Λαϊκή Επιτροπή Μενεμένης & Γιαννιτσών – Μοναστηρίου , ήδη έχουμε οργανώσει αγώνα για την επανασύνδεση του ρεύματος σε δεκάδες οικογένειες της περιοχής μας.
Οργανώνουμε τον αγώνα για την προστασία των ανέργων, για να στήσουμε μπλόκο στα μνημόνια και τα μέτρα τους, για να ανατρέψουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα.
            Οργανώνουμε την αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθημερινής επιβίωσης. Εκεί μας έχουν φτάσει.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Μαζική διαμαρτυρία στη ΔΕΗ
    (κατάστημα Αισώπου) 
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 8:30πμ

       

        ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μενεμένης & Γιαννιτσών-Μοναστηρίου
                  ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ-ΟΓΕ
  
           (http://laikiepitropimenemenis.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου