Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κινητοποιήσεις των ΕΒΕ για φόρους και Ασφάλιση

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών Οδικών Μεταφορών, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων, οι Επιτροπές ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ και η Ενότητα Φανοποιών - Βαφέων Αθήνας στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελαφρών Φορτηγών Αθήνας (ΠΟΣΕΙΕΦΑ).
Αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι των κλάδων της Οδικής Μεταφοράς και των Επισκευαστών Αυτοκινήτων, αλλά και η ανάγκη για κοινό αγώνα με άλλους κλάδους, για συστράτευση όλων με τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει κινητοποίηση την Πέμπτη 20/2, στις 10 π.μ., στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), με αίτημα να σφραγιστούν άμεσα τα βιβλιάρια υγείας όσων δεν έχουν να πληρώσουν τις εισφορές τους στον ΟΑΕΕ και να παγώσουν τα χρέη προς το ταμείο. Στην κοινή ανακοίνωση, τα σωματεία καλούν τους τα μέλη τους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΠΑΣΕΒΕ, την Τετάρτη 26/2, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κάνιγγος, ενάντια στη φορολογική θηλιά και στα χρέη.

http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου