Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προετοιμάζουν τη συγκέντρωση στις 6 Μάρτη
Διεκδικούν μέτρα ουσιαστικής προστασίας των ανέργων
Με εξορμήσεις και συσκέψεις προετοιμάζουν τα ταξικά σωματεία της Αττικής την κινητοποίηση που αποφάσισαν για τις 6 Μάρτη, στις 10 π.μ., στην Ομόνοια, για τη διεκδίκηση μέτρων ουσιαστικής προστασίας των ανέργων. Η πρωτοβουλία ανήκει στα Συνδικάτα Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών, σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.
Απευθυνόμενα στους άνεργους, τα σωματεία σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Η φτώχεια και η ανεργία δεν είναι ντροπή, δεν είναι με δική σου ευθύνη. Αυτοί που ευθύνονται είναι οι επιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι εφοπλιστές. Ντροπή είναι να μην αγωνίζεσαι ενάντια στην πολιτική που τους υπηρετεί. Η ευθύνη σου είναι να συμμετέχεις και εσύ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους και από τους άλλους κλάδους. Τώρα παίρνουμε μέρος όλοι στον αγώνα για μέτρα ανακούφισης από την ανεργία».
Σύσκεψη για την προετοιμασία της κινητοποίησης έκανε χτες η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, μαζί με την Επιτροπή Ανέργων που λειτουργεί στα πλαίσιά της. Συγκέντρωση για την ανεργία θα γίνει και στην Πάτρα, με κάλεσμα της Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ, στις 6 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου.

http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου