Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ & ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Με σύνθημα "Μόνιμη Σταθερή Δουλειά" "Τώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια"
οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα Αμπελοκήπων και Μενεμένης
πραγματοποίησαν ,με μαζικότητα , πικετοφορία μέσα στις γειτονιές των δυο περιοχών (Μενεμένη - Αμπελόκηποι )

Η φτώχεια και η ανεργία δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην αγωνίζεσαι ενάντια στην πολιτική που τις γεννά υπηρετώντας το κεφάλαιο.
Ανέλαβε την ευθύνη σου απέναντι στον εαυτό σου και την οικογένεια σου συμμετέχοντας στους αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος.
Τώρα παίρνουμε μέρος όλοι στον αγώνα για μέτρα ανακούφισης από την ανεργία .

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο με οποιαδήποτε μορφή εργασίας, στο Δήμο μας, στην Περιφέρεια, στα Νοσοκομεία, στα σχολεία κ.α. να πάρουν την απόφαση να αγωνιστούν ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να μας επιβάλλουν η κυβέρνηση, τα μονοπώλια και η Ε.Ε. Ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως για τους δημόσιους υπαλλήλους με αυτό το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση, τις απολύσεις και την κατάργηση οργανισμών ΝΠΔΔ - ΝΠΙΔ που θα αποτελέσει την μεγάλη δεξαμενή των 15.000 απολύσεων για το 2014. Αυτή την επέλαση των βάρβαρων μέτρων που σαρώνουν τα δικαιώματα μας, που κατακτήθηκαν με κόπους, θυσίες και αίμα από την εργατική τάξη, μόνο μια δύναμη μπορεί να την ανακόψει. Είναι η δύναμη της εργατικής τάξης με τον ενωμένο ταξικό αγώνα. Έχουμε την δύναμη και πρέπει να την δείξουμε με την μαζική συμμετοχή μας στην 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Μάρτη και την μαζική απεργιακή συγκέντρωση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ  ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου