Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα Αμπελοκήπων & Μενεμένης στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας με συγκέντρωση τη Τρίτη 8/04/14 και ώρα 18:30 στην πλατεία Τσομπάνογλου (Μενεμένη) Θα ακολουθήσει πικετοφορία στις γειτονιές της Μενεμένης και των Αμπελοκήπων


 
 Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ.,
στο Αγαλμα Βενιζέλου
Η ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου, με τα νέα αντεργατικά μέτρα, αλλά και η «ουρά» νέων αντεργατικών σχεδίων που το ακολουθούν - και που μόνο προσωρινά έμειναν στην άκρη - δείχνουν για μια φορά ακόμα ότι η αντεργατική και αντιλαϊκή λαίλαπα δεν πρόκειται να καταλαγιάσει. Στο αντεργατικό «πακέτο» δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης. 
Την Τετάρτη 9 Απρίλη, οι εργαζόμενοι, μαζί με το ΠΑΜΕ, με το αγωνιστικό του πλαίσιο, μπορούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά δίνοντας απάντηση στην καθολική επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ.
Η «ανάπτυξη» που ευαγγελίζονται σημαίνει ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου, που θα στηριχτεί πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. Τα αντεργατικά μέτρα με την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου δεν είναι τα τελευταία. Η αντεργατική και αντιλαϊκή λαίλαπα δεν έχει ημερομηνία λήξης.
Το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα», που λέει ότι θα μοιράσει η κυβέρνηση, είναι ψίχουλα από τον κλεμμένο μόχθο του λαού, που θα εξανεμιστεί χωρίς να αναπληρώσει στο ελάχιστο στοιχειώδεις ανάγκες όσων το πάρουν.

Μέσα στην ταξική πάλη να ισχυροποιήσουμε την εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, για την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία. Να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.

Οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα Αμπελοκήπων & Μενεμένης  δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας με συγκέντρωση τη Τρίτη 8/04/14 και ώρα 18:30 στην πλατεία Τσομπάνογλου (Μενεμένη)
Θα ακολουθήσει πικετοφορία στις γειτονιές της Μενεμένης και των Αμπελοκήπων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου