Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα Δευτέρα η κοπή της πίτας της ΕΔΥΕΘ - 902.gr

Σήμερα Δευτέρα η κοπή της πίτας της ΕΔΥΕΘ - 902.grΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει σήμερα Δευτέρα 16 Φλεβάρη η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.Στην πρόσκλησή της η ΕΔΥΕΘ σημειώνει:


«Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην περιοχή μας με τις ωμές επεμβάσεις των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την κλιμακούμενη αντιπαράθεση με τη Ρωσία, τις δολοφονικές επιδρομές με πρόσχημα τη δήθεν αντιμετώπιση των λεγόμενων τζιχαντιστών και του "Ισλαμικού Κράτους", που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν.


Για το λόγο αυτό καλεί τους φίλους του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος να είναι σε ετοιμότητα, γιατί η Ελλάδα, τα Βαλκάνια και η περιοχή μας ολόκληρη επηρεάζονται άμεσα από αυτές τις εστίες έντασης και πολέμου.


Θα αποτελέσει τιμή για μας να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα επόμενα κοινά βήματά μας, να χαρούμε τα εκλεκτά εδέσματα και να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου