Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Γραμματεία Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση στο Άγαλμα του Βενιζέλου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - 902.gr

Γραμματεία Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση στο Άγαλμα του Βενιζέλου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - 902.gr

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους απευθύνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ στην κινητοποίηση που διοργανώνει την Πέμπτη 23 Απρίλη στις 10 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου βάζει χέρι, και μάλιστα αναδρομικά από 17 Μάρτη, στα ταμειακά διαθέσιμα των δημόσιων οργανισμών όπως νοσοκομεία, δήμους, τις περιφέρειες, ΟΑΕΔ κ.λπ. Ταυτόχρονα ζητάει και αυτή, όπως και οι προηγούμενες "μνημονιακές" κυβερνήσεις, τη λεηλασία των αποθεματικών και ταμειακών διαθέσιμων από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ζητάει δηλαδή να δοθούν τα χρήματα των οργανισμών και των ασφαλιστικών φορέων για να καλυφθούν οι απαιτήσεις των δανειστών. Για να καλυφθούν τα χρέη που δε δημιούργησαν οι εργαζόμενοι.

Η συγκυβέρνηση φορτώνει και αυτή -υπογράφοντας ήδη την παράταση του μνημονίου, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις- τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τα λαϊκά στρώματα.

Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων.

Να μην προχωρήσει καμιά δέσμευση ταμειακών διαθέσιμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, του ΟΑΕΔ, των ΟΤΑ και των άλλων δημόσιων φορέων.

Να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί και να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, όπως στην περίπτωση του PSI.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους σε κινητοποίηση την Πέμπτη 23 Απρίλη, στις 10 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου