Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

28η Οκτωβρίου .Αγωνιστική Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Μενεμένης .

28η Οκτωβρίου. Αγωνιστική Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Μενεμένης  .


Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Μενεμένης  με παρέμβαση τους στο τέλος της παρέλασης, με πανό και συνθήματα , κάλεσαν τα λαϊκά στρώματα της περιοχής σε οργανωμένο αγώνα μπροστά στην νέα αντεργατική - αντιλαϊκή  λαίλαπα νέων μέτρων και σε μαζική συμμετοχή στην Απεργία και το Απεργιακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  στις 12 του Νοέμβρη .

 Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Επιτροπή αναφέρει :

Η Λαϊκή Επιτροπή Μενεμένης  δεν συμμετέχει στην φιέστα που διοργανώνει ο Δήμος για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Οι δήμοι σήμερα ,η τοπική διοίκηση πλέον και όχι αυτοδιοίκηση, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του μηχανισμού επιβολής των αντιλαϊκών -αντεργατικών μέτρων της ΕΕ και της Κυβέρνησης .
 Παρέδωσαν τα αποθεματικά για την αποπληρωμή μνημονιακών υποχρεώσεων
Αποδέχτηκαν την υποχρηματοδότηση και δεν διεκδίκησαν την καταβολή όλων των παράνομα παρακρατημένων πόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Εχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς είσπραξης φόρων και τελών ,με τροφεία σε παιδικούς σταθμούς και εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού και του πολιτισμού.
Δεν διεκδικούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ,αλλά συντελούν στην ελαστικότητα της εργασίας με απασχόληση κακοπληρωμένων και χωρίς δικαιώματα εργαζομένων στα 5μηνα.
  Η τοπική δημοτική αρχή ,με επικεφαλής τον δήμαρχο και πρόεδρο της Περιφερειακής ένωσης δήμων κεντρικής Μακεδονίας (ΚΕΠΔΕΚ)  στο όνομα της "καλής διαχείρισης" πρωτοστατεί  στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Το έπος του Αλβανικού Μετώπου ,η τιμημένη μας Εθνική Αντίσταση ,η μεγάλη νίκη των λαών και η συντριβή του Φασισμού - Ναζισμού πρέπει να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους σημερινούς αγώνες του λαού μας .
 Η Λαϊκή επιτροπή  καλεί την Νεολαία ,τους εργαζόμενους ,τους άνεργους ,τους χαμηλοσυνταξιούχους της Μενεμένης σε  αγωνιστική ετοιμότητα μπροστά στην νέα λαίλαπα αντιλαϊκών μέτρων που έρχεται να γκρεμίσει ότι απόμεινε στο Ασφαλιστικό ,στο εργασιακό , στην υγεία ,στην παιδεία και να ανοίξει τον δρόμο για κατασχέσεις πρώτης κατοικίας βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην ανέχεια τα λαϊκά στρώματα προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Οργάνωση παντού !  Στα σωματεία ,στην Λαϊκή Επιτροπή !
Για να βάλουμε φραγμό στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και να περάσουμε στην αντεπίθεση.
Για να πάρουμε την Ζωή και την αξιοπρέπεια μας πίσω !

                            Δίνουμε  ένα πρώτο Αγωνιστικό ραντεβού  στο
              
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  του Π.Α.ΜΕ
             Την ΠΕΜΠΤΗ  12 ΝΟΕΜΒΡΗ  10:30 πμ
                        Στο άγαλμα Βενιζέλου
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου