Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Αλληλεγγύη στις εργαζόμενες και στους εργαζόμενους του ATHENS LEDRA


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του AΤΗΕΝΣ LYDRA που 228 μέρες τώρα αγωνίζονται για το δικαιώματα τους στην εργασία και για την επιβίωση και των ίδιων και οικογενειών τους.
Οχτώ ολόκληρους μήνες παλεύουν για το δικαίωμά τους στη δουλειά και στη ζωή. Οκτώ μήνες βρίσκονται αντιμέτωποι με την εργοδοσία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έχει αναλάβει το ρόλο ντίλερ των συμφερόντων της.
Οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει η επίθεση που βιώνουν οι εργαζόμενοι του ATHENS LEDRA. Τα προβλήματά μας είναι αποτέλεσμα των ανταγωνισμών των επιχειρηματικών ομίλων για την πίτα της αγοράς και την επενδυτική κερδοφορία των κεφαλαίων τους.

 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

Οι ενέργειες τους για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων θα βρουν οδοφράγματα τους εργαζόμενους και το λαϊκό κίνημα.
Μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα που βάζει στο στόχαστρο τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας μπορούμε να βάλουμε εμπόδια και να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.
Στηρίζουμε τον αγώνα σας, παίρνουμε θέση δίπλα σας στο συμβολικό οδόφραγμα στη Λεωφόρο Συγγρού μπροστά από το ATHENS LEDRA την Τέταρτη 25/01/2017 στις 12 το μεσημέρι και στην συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας στις 3 το μεσημέρι την ίδια μέρα που οργανώνουν τα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία του επισιτισμού-τουρισμού.

Αθήνα, 23/1/2017
Το Γραφείο Τύπου
της ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου