Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Λαϊκές Επιτροπές και Σωματεία: Συνεχίζουν τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη τις κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο των μονάδων του ΕΟΠΥΥ (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Λαϊκές Επιτροπές και Σωματεία: Συνεχίζουν τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη τις κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο των μονάδων του ΕΟΠΥΥ (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Αγωνιστικά απαντούν οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια διάλυσης των δομών του ΕΟΠΥΥ.
Τη Δευτέρα, προγραμματίζονται συγκεντρώσεις στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ Τούμπας από τις Λαϊκές Επιτροπές κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης και στο ΙΚΑ Ευόσμου από τις Λαϊκές Επιτροπές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Με κινητοποιήσεις στα τοπικά υποκαταστήματα του ΕΟΠΥΥ, τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη, Λαϊκές Επιτροπές, εργαζόμενοι και φορείς απαντούν αγωνιστικά στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει η μετάβαση των υγειονομικών μονάδων του ΕΟΠΥΥ στις Υγειονομικές Περιφέρειες.

Ήδη για την Δευτέρα έχουν οριστεί κινητοποιήσεις:

Στη Νέα Ιωνία στις 09:30 στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ.

Στο Παγκράτι, στις 08:00 στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ.

Στην Ηλιούπολη, στις 07:30 στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Στην Πετρουπολη, στις 08:00 στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ.

Στους Αγ. Αναργύρους, οι  Λαϊκές Επιτροπές Ιλίου, Αγ. Αναργύρων και Καματερού διοργανώνουν συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων (Μπίμπιζα).

Στην Ελευσίνα, στις 09:00 το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή, σωματεία και φορείς καλούν σε συγκέντρωση στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Ελευσίνας.
Παράλληλα οι λαϊκές επιτροπές Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας -  Ειδυλλίας, καθώς και σωματεία και φορείς της περιοχής την Τρίτη 18 Φλεβάρη, δρομολογούν πούλμαν που θα αναχωρήσουν από το δημοτικό Πάρκιγκ Ελευσίνας, στις 5.15 το απόγευμα προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία στην Ομόνοια.

Στου Ζωγράφου, στις 07:30 στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου