Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ταύρος - Μοσχάτο: Με παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα των 8μηνίτων - 902.gr

Ταύρος - Μοσχάτο: Με παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα των 8μηνίτων - 902.gr

Κάτω από την παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο Δήμαρχο Ταύρου – Μοσχάτου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι με 8μήνη σύμβαση, τους οποίους χρωστούν δεδουλευμένα δύο μηνών, θα πληρωθούν στις 13 Φλεβάρη.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο, απαιτώντας να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι και να πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι (και οι εργαζόμενοι στα 5μηνα) μέσα ατομικής προστασίας και το γάλα και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την πληρωμή των δεδουλευμένων.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα των συναδέλφων, κινητοποιήθηκε αμέσως μαζί με τους ίδιους τους εργαζόμενους με δυο παραστάσεις διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στο Διευθυντή προσωπικού και τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη στο Δήμαρχο και έτσι δρομολογήθηκε η πληρωμή των εργαζομένων. Επίσης, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως όλοι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν το γάλα και τα μέσα ατομικής προστασίας.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής τονίζει:

«Θα συνεχίσουμε τη δράση μας, τον αγώνα μας για την οργάνωση και τη συσπείρωση των εργαζομένων στο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής ώστε να συνειδητοποιήσει ο κάθε εργαζόμενος πως με την οργανωμένη πάλη μπορεί να δει άσπρη μέρα. Παλεύουμε για:

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Να μη μένει κανένας εργαζόμενος απλήρωτος.

Κανένας εργαζόμενος ανασφάλιστος.

Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής δέχεται στις γραμμές του όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτου εργασιακής σχέσης».

Παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου την Κυριακή 23 Φλεβάρη, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», στις 10.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου