Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές να στηρίξουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών - 902.gr

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές να στηρίξουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών - 902.gr

Μαζικό κάλεσμα στήριξης του αγώνα των αγροτών και συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών την Τετάρτη απευθύνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Αναλυτικά:

«Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα και δίνουν μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων. Εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη. Καλούμε όλους τους φοιτητές και σπουδαστές να σταθούν στο πλάι των αγροτών!

Ο σκληρός αγώνας που δίνουν οι αγρότες μάς αφορά όλους!!!

Η πολιτική που μας πετάει έξω από την εστία, που μας βάζει να πληρώνουμε αναλώσιμα, που κόβει το νερό και το ρεύμα στα σπίτια μας, που τσακίζει τους μισθούς των γονιών μας, είναι αυτή που γονατίζει και τους αγρότες. Κοινή είναι η αιτία των προβλημάτων μας, άρα κοινή πρέπει να είναι και η απάντηση που θα δώσουμε.

Την Τετάρτη, 19 Φλεβάρη οι αγρότες με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτικών μπλόκων κατεβαίνουν στην Αθήνα, πραγματοποιούν συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθης.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να συγκεντρωθούν στη 1 μ.μ., στην Ομόνοια και από κει να κατευθυνθούμε στη συγκέντρωση των αγροτών.

Ένας για όλους και όλοι για έναν!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου