Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ηράκλειο: Μέτρα ανακούφισης για τις λαϊκές οικογένειες ζητά η κοινωνική συμμαχία - 902.gr

Ηράκλειο: Μέτρα ανακούφισης για τις λαϊκές οικογένειες ζητά η κοινωνική συμμαχία - 902.gr

Να παρθούν τώρα μέτρα για την άμεση ανακούφιση των εργατικών - λαϊκών οικογενειών από την Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ζητούν οι γραμματείες Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ καθώς και Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ.

Την Τετάρτη 26 Φλεβάρη θα παραβρεθούν στις 2μ.μ. στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να εκθέσουν τα αιτήματά τους και να απαιτήσουν να υλοποιηθούν.
Νωρίτερα, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στη 1μ.μ. στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου (Λότζια) ώστε να δημοσιοποιήσουμε τα αιτήματα μας.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:«Βρισκόμαστε σε παρατεταμένη οικονομική κρίση και η κατάσταση των εργαζόμενων, των άνεργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, γυναικών και της νεολαίας είναι πολύ δεινή. Τα προβλήματα διατροφής, η ανεργία, οι φόροι και τα χαράτσια, τα δάνεια, η εκπαίδευση των παιδιών, η ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας συσσωρεύονται στις πλάτες μας. Η δημοτική αρχή έχει επανειλημμένα δεχτεί προτάσεις από την Λαϊκή Συσπείρωση και από τις παραπάνω κοινωνικές συσπειρώσεις για την ελάφρυνση των λαϊκών νοικοκυριών, προτάσεις διεκδίκησης από τις κυβερνήσεις. Κανένα μέτρο δεν πάρθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου