Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Η μεγάλη διαδήλωση του ενός» στο θέατρο «ΑΡΓΩ»

Μετά τους επιτυχημένους κύκλους παραστάσεων (Δεκ. 2012 - Γεν. 2013, Φεβ. 2013 - Απρ. 2013), «Η μεγάλη διαδήλωση του ενός» του Δημήτρη Λέντζου ξαναπαρουσιάζεται, στο θέατρο «Αργώ Studio» (Ελευσινίων 15, στάση μετρό Μεταξουργείο, τηλ. 210.5201.684-5), σε σκηνοθεσία Τάκη Σπηλιόπουλου, κάθε Κυριακή (ώρα 20.30) έως το τέλος της σεζόν.
«Η μεγάλη διαδήλωση του ενός» - όπως σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης - «είναι η διαδήλωση του καθενός για την τελική επικράτηση των ονείρων, με τη μεγάλη πλάνη και σιγουριά ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει. Ο αγώνας αυτός έχει τις ρίζες του στη σκληρή γη της μνήμης και τη νοσταλγία του μέλλοντος. Απέναντι πάντα παραμονεύει η εξουσία, πάνοπλη και κραταιά, αλλά ταυτόχρονα τόσο γυμνή και ασταθής μπροστά στη δύναμη και την "πραγματικότητα" της φαντασίας. Οι ημερομηνίες της μεγάλης εκκίνησης είναι ανοιχτές».
Μουσική: Μιχάλης Τερζής. Τραγούδι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης. Φωτισμός: Χριστίνα Καμμά. Ερμηνεία: Τάκης Σπηλιόπουλος. Σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του ΤΕΙ Αθήνας «Το τρίτο κουδούνι». Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Ανεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι: 5 ευρώ. Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου