Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμπελοκήπων -Μενεμένης κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου


Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Λαϊκής  Συσπείρωσης Αμπελοκήπων -Μενεμένης  βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου μας,στο εργοτάξιο του Δήμου,  για να τους ενημερώσει για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις Αυτοδιοικητικές-Περιφερειακές -Ευρωεκλογές .
Ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. ,υποψήφιος δήμαρχος  Αμπελοκήπων - Μενεμένης Γιάννης Νοτάκης , απευθύνθηκε στους εργαζόμενους λέγοντας τους:
"Ήρθαμε εδώ σήμερα  να σας ενημερώσουμε για τις επικείμενες εκλογές.
Δεν θέλουμε να μας βλέπετε σαν όλους τους άλλους .Το Κ.Κ.Ε  είναι  δίπλα στο κάθε εργαζόμενο και στους αγώνες του.Πάντα λέμε την αλήθεια και θα λέμε την αλήθεια
Η αντιλαϊκή και αντιεργατική επίθεση θα συνεχιστεί .Το σύστημα δεν έχει λύσεις να δώσει και όποιος έρθει στην εξουσία θα ιδιωτικοποιήσει το δημόσιο -δήμους ανοίγοντας το δρόμο στη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων.
Καταργούν τομείς υγείας ,σχολείων ,  πρόνοιας.
Ο Κ.Μητσοτάκης μιλάει για την αξιολόγηση των υπαλλήλων χωρίζοντας τους έτσι σε καλούς και κακούς .Κάνοντας διαχωρισμό βάζει τους εργαζόμενους να αντιπαλεύεται ο ένας τον άλλον.Απολύοντας 4000 άτομα μέσα στο 2014 θα δοθούν οι υπηρεσίες του δήμου-δημοσίου στους ιδιώτες έτσι ώστε να κέρδη να περάσουν στα χέρια τους αλλά τα βάρη να τα σηκώνει ο λαός
Πολλοί θα σας πουν για τη καλή Ε.Ε και τη διαχείριση της κρίσης μέσα απ'αυτή.Εμείς λέμε ότι αν κάνει κουμάντο ο τραπεζίτης είτε μέσα στην Ε.Ε είτε έξω από αυτή  πάντα θα έχει τον πρώτο λόγο και θα πληρώνει ο λαός.
Είναι ευκαιρία στις εκλογές αυτές να σηκωθούμε πάνω πιο οργανωμένα,οργάνωση στο σωματείο, και
να μην ακούσουμε τις υποσχέσεις που θα μοιράσουν  τα αστικά κόμματα ,οι αριστεριστές οπορτουνιστές προκειμένου να αποσπάσουν τη ψήφο του κάθε εργαζόμενου ρίχνοντας τους στο απύθμενο πηγάδι των αντιλαϊκών και αντιεργατικών μέτρων με τη συνέχιση της πολιτικής του συστήματος και της συγκυβέρνησης.
Γι'αυτό συνάδελφοι ήρθαμε να σας καλέσουμε μαζικά και οργανωμένα να σηκώσουμε το ανάστημα μας ενάντια στη πολιτική αυτή.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο"

Μαζί με την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αμπελοκήπων Κώστας Σαπρανίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου