Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ «Αυλαία και Πάμε»


Tη θεατρική παράσταση με τίτλο «Αυλαία και Πάμε» παρουσιάζει τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ιριδα» του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η παράσταση, που θα ανέβει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» (Ασκληπιού 4 - όπισθεν ΟΤΕ - Νέα Ιωνία), στις 8 το βράδυ, είναι μια σύνθεση από αποσπάσματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που επιλέχθηκαν από τα μέλη της ομάδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Υπενθυμίζεται ότι το Θεραπευτικό Πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από το 1990, είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει το χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή σε αυτές είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού (Φυλής 217, Αθήνα) 210.8626.761.
Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα) 210. 8612.604.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου