Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Κατάσχεσαν μισθό εργαζόμενου στα «πεντάμηνα»!

Η Α' ΔΟΥ της Λάρισας προχώρησε στην κατάσχεση του μισθού εργαζόμενου στα 5μηνα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Λάρισας, έναντι οφειλής που είχε στην εφορία! Ο εν λόγω εργαζόμενος που, επί 4 χρόνια πριν μπει στο 5μηνο, ήταν άνεργος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση, αφού δεν έχει ούτε για να φάει!
Σε ανακοίνωση - καταγγελία, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κάνει λόγο για «απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης, που από τη μια καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στη φτώχεια και από την άλλη δίνει εντολή για την κατάσχεση των εξευτελιστικών μισθών ακόμα και των εργαζόμενων σε 5μηνα Κοινωφελούς Εργασίας, βυθίζοντάς τους στην απόγνωση». Αντιπροσωπεία του ΕΚΛ προχώρησε, χτες το μεσημέρι, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο διευθυντή της Α' ΔΟΥ.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στο Ρέθυμνο έκαναν την περασμένη Τετάρτη συγκέντρωση στην Εφορία. Στη Σάμο τέλος, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς, σήμερα Τρίτη στις 6:30 μ.μ., στα γραφεία του.

http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου