Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δραστηριότητες για την 8η Μάρτη

http://www.rizospastis.gr/

Σήμερα, Πέμπτη:
Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε σπουδαστές στο ΤΕΙ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου στις 6 μ.μ.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μεσσηνίας, μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ, διοργανώνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στις «Σπονδές» στην Καλαμάτα, προς τιμήν της Μαρίας Δημητριάδη, με αναφορά στο βιογραφικό της, απαγγελία ποιημάτων και κλείσιμο της βραδιάς με τη φιλική συμμετοχή μουσικών. Παράλληλα από προχτές μέχρι και σήμερα 6 Μάρτη διοργανώνονται περιοδείες σε χώρους δουλειάς στην Καλαμάτα.

Αύριο, Παρασκευή:
Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα επισκεφτεί το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα μιλήσει σε μαθητές και δασκάλους.

O Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας οργανώνει, αμέσως μετά την προγραμματισμένη συγκέντρωση, πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη σε σημαντικές μορφές του γυναικείου και του εργατικού κινήματος, στο καφέ «Οπερα».
Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου οργανώνει εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο», στις 7 μ.μ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ταινίας και συζήτηση. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου.

Το Σάββατο 8 Μάρτη:
Στη Λάρισα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, η Ενωση Λογιστών, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και η Ενωση Γυναικών Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Σωματεία και φορείς προγραμματίζουν περιοδείες σε χώρους δουλειάς αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ για το επίδομα τοκετού.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ στον Πειραιά οργανώνουν πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη και θα έχει σταθμούς μεγάλα εμπορικά καταστήματα.
Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει μαζική εξόρμηση στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

Η Ομάδα Λοκρών της ΟΓΕ και το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας πραγματοποιούν εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Μαρτίνου με θέμα: «Οι κατευθύνσεις της ΕΕ στην Υγεία και οι ολέθριες συνέπειες στις γυναίκες του μόχθου και τις οικογένειές τους».

Ο Σύλλογος της ΟΓΕ στην Ικαρία διοργανώνει εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στο Χριστό Ραχών.

Οι Σύλλογοι της ΟΓΕ σε Ζεφύρι και Ανω Λιόσια διοργανώνουν θεατρική βραδιά, στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τη θεατρική ομάδα «Αλέκα Παΐζη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου