Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Κανένας φαντάρος να μη συμμετάσχει στις προετοιμασίες

Κείμενο φαντάρων της 71ης ΑΜ Ταξιαρχίας

Να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους ζητούν με κείμενό τους Στρατιώτες της 71ης ΑΜ Ταξιαρχίας.
Το κείμενο των φαντάρων έχει ως εξής:
«Πριν από λίγες μέρες, ένας συνάδελφός μας στρατιώτης, που υπηρετεί τη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο στη Λάρισα τιμωρήθηκε γιατί εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τη στρατιωτική επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τη συμμετοχή της χώρας μας με φαντάρους στην προετοιμασία και εκπαίδευση των στρατευμάτων που θα σταλούν στην Αφρική. Εμείς, στρατιώτες της 71η ΑΜ Ταξιαρχίας στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας και διαμαρτυρόμαστε για την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Εχουμε πείρα από τους πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τα γνωστά προσχήματα για την "πάταξη της τρομοκρατίας" και τον "εκδημοκρατισμό χωρών". Η επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι ιμπεριαλιστική, γίνεται για τον έλεγχο του φυσικού πλούτου της χώρας με εμπλοκή της ΕΕ. Δε γίνεται για το συμφέρον του λαού της. Αυτοί που εμφανίζονται σαν υπερασπιστές της δημοκρατίας η ΕΕ, η Γαλλία και οι άλλοι ιμπεριαλιστές τσακίζουν τους ίδιους τους λαούς τους, η πολιτική τους δημιουργεί φτώχεια και εκατομμύρια ανέργων και αστέγων.
Ζητάμε:
Κανένας φαντάρος να μη συμμετάσχει στις προετοιμασίας ενός ακόμα βρώμικου πολέμου.

Καμία διευκόλυνση στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και τους συμμάχους τους σε οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Nα μη διατεθεί καμία υποδομή που βρίσκεται στη χώρα μας για την οργάνωση και το σχεδιασμό της πολεμικής επιχείρησης της ΕΕ».

http://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου